SÄHKÖLAITTEET, JOTKA ON TOIMITETTAVA UK: ssa

  30.11.2017

Jotkut maailman innovatiivisimmista elektronisista valvontatoimista ovat nyt saatavilla ostettaviksi Isossa-Britanniassa ja Irlannissa ensimmäistä kertaa.

 

Yhdysvaltalainen Ruffy-valvonta - yksi maailman jännittävimmistä uusista yrityksistä - toimittaa joystickien ja niihin liittyvien valvontalaitteiden valikoimaa yksinomaan Isossa-Britanniassa ja Irlannissa UK-yrityksen Nexus Componentsin kautta.

 

Ruffyn innovatiiviset ja mukautuvat tuotteet yhdessä Nexus Componentsin kokemuksen kanssa suunnittelusta lopputuotteeseen tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden täysin räätälöityihin ratkaisuihin uusimman tekniikan avulla.

 

Kaliforniassa toimiva Ruffy Controls -työalan yritys aloitti vasta vuonna 2013, mutta se on jo nouseva johtaja sähköisen valvonnan alalla. Se tuottaa huippuluokan tuotteita, joissa on laaja valikoima erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotta ne voidaan täysin mukauttaa tiettyihin tarpeisiin.

 

Nexus Components on Pohjois-Englannin länsiosassa. Sen yhteistyö kumppaneiden, kuten OTTO, Marquardtin ja EHC: n kanssa, on saanut yritykseltä entistä parempaa mainetta ensiluokkaisesta palvelusta ja huippuosaamisesta sähkö- ja elektroniikkakomponenteissa sekä mittatilauskaapeleista ja johdotuksesta.

 

Tehokas tuotanto- ja varastosuunnittelu tarkoittaa, että toimitusajat ovat mahdollisimman pienet.

 

Tällä hetkellä Ruffy Controlsilla on jakeluverkosto kaikkialla 29 valtiossa Yhdysvalloissa ja ulkomailla toimiva jälleenmyyjä Israelissa. Nexus Components on ylpeä siitä, että se on liittynyt jälleenmyyjien verkostoon, jonka Ruffy luottaa toimittamaan tuotteitaan.


Nexus Components on ISO-hyväksytty, perheyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja asiakkaille, jotka etsivät huippulaatuisia tuotteita ja suunnitteluosaamista.

Nexus toimittaa sähköisiä ja sähköisiä osia, kuten korkealaatuisia kytkimiä, näppäimistöjä, ohjaussauvoja, kahvoja, säätöpainikkeita, kosketusnäyttöjä ja kiinteän tilan releitä teollisuuteen, mukaan lukien valmistus, kuljetus, maatalous ja rakentaminen.

Muita toimitettuja tuotteita ovat OTTO, Marquardt, CTS, ZaGO, CTI ja Sure Grip -ohjaimet.

Ruffy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laajan valikoiman joystiksejä ja niihin liittyviä säätimiä, joita käytetään valtavilla teollisuudenaloilla. Tuotteet sisältävät HED-sarjan USB-työpöydän kameran ohjaimet, sormenpäätulostuspainikkeet, täysin suljetut joystickit, joita käytetään steriileissä tai vaarallisissa ympäristöissä ja monipuoliset USB-työpöytäohjaimet.


Ruffy täyden valikoiman täällä:


http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/RUFFY%20CONTROLS

Lisätietoja saat Nexus-palvelusta osoitteesta 01524 770777